POP top teaser image

Witte sneakers voor heren

Je comfortabele, flitsende witte sneakers voor heren zijn deze eeuw weer helemaal in de mode, hip and happening as ever. Helemaal wit of voorzien van iconisch beeldmerk, zoek op heren sneakers wit en je komt jouw gedroomde model dat overal bij past vanzelf tegen.

206 Resultaten
Aanbevolen

206 Resultaten

Hoe houd je je sneakers voor heren wit?

Het ligt eraan wat je ermee uitspookt. Als je een muurtje gaat stukadoren of van plan bent om te gaan modderhappen tijdens een partijtje rugby, trek dan je oude trappers aan. Maar met wat zeep en een sopje of een speciale sneakerreiniger of -spray houd je je heren sneakers wit alsof ze zo uit de doos komen.

Kijk wel even naar het materiaal waaruit ze vervaardigd zijn: lederen witte sneakers hebben een iets andere aanpak nodig dan kunstleer of andere (grond)stoffen. Bij het kopen van je witte heren sneakers maak je een aantal afwegingen, zet je materiaalkeuze desnoods boven aan die lijst – en dan pas het merk of model. Laat je schoeisel shinen!

Waar passen witte sneakers allemaal bij?

Domme vragen bestaan niet, maar deze komt redelijk in de buurt. Maar even serieus: je witte sneakers passen niet alleen overal bij, ze zijn een vaste waarde in je schoenenrek. Of het nu een lage of hoge variant is (zoals de witte herensneakers van Björn Borg), er is geen kledingstuk te vinden dat er niet bij past. Van sportief-casual tot netjes.

Tenzij het je trouw- of vergaderpak is?

Nee, sneakers mogen tegenwoordig ook onder driedelig grijs. Net als de stropdas is de tijd van de bruine, knellende puntschoen onder je jasje-dasje wel een beetje voorbij. Hey, het jaar 2000 is allang voorbij, denk buiten de doos! Witte heren sneakers zijn even onmisbaar als een stofzuiger in een voetbalelftal. Sterker nog, ze vallen op, als een sierlijke linksbuiten.

Ik heb een hoge energierekening, zijn witte sneakers duur?

Ja, het zijn dure tijden. Maar je mag jezelf toch wel af en toe trakteren? Bovendien doet de term sale wonderen in je zoektocht naar jouw ideale witte sneakers. Kijk maar eens bij onze witte sneakers voor heren in de sale en plop! – daar heb je een paar mooie modellen op je scherm.

Zoek, kies (let op de per land of werelddeel verschillende maatgeving), koop een paar witte sneakers en neem de proef op de som voor de spiegel. Niemand kijkt mee, dus leef je uit. Ze passen onder je nette pantalon met een blouse erboven. Onder je jeans of korte broek. En man, wat lopen ze vele malen lekkerder dan die veel te serieuze mocassins.

Sokken mogen weer gezien worden

Extra tip: dat rare condoomachtige stukje textiel dat ze enkelsokje noemen, is uit! Je mag er weer rond voor uit komen dat je sokken draagt, in plaats van net te doen alsof je een blote-voeten-in-schoenen-fashionista bent, terwijl iedereen dat reepje stof boven je schoenmond ziet. Eerlijkheid duurt het langst, zoek dus meteen een paar gave sokken voor heren uit.

UNION RIVER NIEUWS

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en we houden je op de hoogte van de nieuwste collecties, toffe acties en nog zoveel meer.

Categorieën

Mijn account
Help