Fitnessschoenen voor heren

Fitness schoenen voor heren zijn speciaal bedoeld voor jouw indoor trainingssessies. Ze verdelen de krachten van je work-out, ondersteunen de kwetsbare botten en gewrichten in je voeten en verkleinen de kans op blessures. Bovendien zijn ze gemaakt om warmte en zweet af te voeren en een hoog draagcomfort te geven. Resultaat: met deze schoenen ben je niet meer uit de sportschool weg te slaan.

16 Resultaten
Aanbevolen

16 Resultaten

Knallen in de gym met sportschoenen voor heren

Lekker calorieën verbranden en spieren kweken in de sportschool wordt fijner met het juiste schoeisel. Zoals onze fitness schoenen voor heren, die daar speciaal voor gemaakt zijn. Deze schoenen zijn ontworpen om de beste grip op de zaalvloer en op fitnessapparatuur te krijgen. Daardoor kan je méér kracht zetten en bereik je betere resultaten. Bovendien zijn ze een soort verlengstuk van je eigen lichaam, en ze leveren extra support bij een intensieve work-out.

Sport gezond en zonder blessures

Fitness schoenen voor heren zijn gemaakt om jouw lichaam voldoende ondersteuning te geven. Bij cardiofitness, krachttraining en crosstraining vraag je veel van je spieren en gewrichten. Vooral de kans op blessures die geleidelijk ontstaan, is bij fitness helaas nogal fors. En daar zit je echt niet op te wachten. Daarom zijn deze gespecialiseerde schoenen een dikke aanrader. Ze dempen de impact van elke stap en inspanning, maken snelle draaien en sprongen mogelijk en verdelen je gewicht over de hele zool. Zo beperk je het risico op een blessure en werk je langer en met meer plezier aan je body.

Fitness schoenen geven comfort

Deze schoenen zijn helemaal afgestemd om jouw fitnesstrainingen naar een hoger niveau te tillen. De bovenkant van een fitnessschoen is meestal gemaakt van leer en/of mesh: leer voor de stevige support en mesh voor de vocht- en warmteafvoer. De voering ervan is meestal gemaakt van mesh, waardoor transpiratievocht kan verdampen en je voeten niet te warm worden.

De binnen- en tussenzolen zijn vaak gemaakt van EVA, een intelligente kunststof vol luchtbelletjes. Na elke stap veert dit materiaal terug, waardoor de zool een geweldig goede schokdempende werking heeft. De onderzool is plat en bestaat uit een rubberachtig materiaal. Dit geeft je voeten een perfecte grip op elke ondergrond en op elke machine die je in de sportschool tegenkomt. Door dit totaalpakketje geeft een fitness schoen je een geweldig draagcomfort. En maak je de beste trainingssessies met een minimaal risico op blessures.

Flexen met je fitnessschoen

Als je een schoen voor fitness kiest, dan ben je natuurlijk vooral benieuwd naar hoe het ding jou helpt om beter te trainen. Maar je wilt ook voor de dag komen met iets leuks aan je voeten. Geen punt, want bij Union River vind je schoenen van topmerken met een strak design. In onze webshop vind je schoenen van Reebok, Puma en andere ervaringsdeskundigen op het gebied van speciale sportschoenen.

Direct beter trainen?

Bestel vandaag jouw fitness schoenen voor heren vóór 13.00, en je draagt ze morgen in de sportschool. Als je je toch verkeken hebt op de maat is dat geen probleem: je hebt standaard 30 dagen bedenktijd bij Union River.

STAY UPDATED

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en we houden je op de hoogte van de nieuwste collecties, toffe acties en nog zoveel meer.

Categorieën

Mijn account
Help