Witte sokken voor heren

Bij Union River bieden we je de beste witte sokken voor heren. Deze sokken zijn gemaakt van hoogwaardige materialen en voorzien van extra comfort. Ze zijn geschikt voor elke gelegenheid, of je nu op kantoor werkt of actief bezig bent. Met hun klassieke uitstraling passen ze bij vrijwel elk outfit. Draag ze met trots en geniet van het gevoel van kwaliteit.

42 Resultaten
Nieuwste collectie

42 Resultaten

Witte herensokken schoonmaken

Je denkt misschien: ja leuk, maar hoe krijg je witte sokken schoon? Dat gaat vrij simpel, hoor. Net als bij andere witte kleding doet azijn wonderen. Je sokken een nachtje weken in een bak gekookt water met enkele schijven citroen wil nog wel eens helpen. Maar de reguliere witte was doet ook zijn werk.

Comeback van lange sokken

Witte sokken voor heren – je koopt ze vaak met drie paar tegelijk – zijn sowieso de kosten niet, als het gaat om een garderobe die een beetje bij de tijd is. Want naast de witte sneaker en geluidsdragers zoals vinyl, cd en cassette is ook de sok aan een comeback bezig.

En dan bedoelen we niet het minieme enkelsokje, waarmee je suggereert geen sokken te dragen maar de boel verraadt met een zichtbaar reepje stof boven de schoenmond. Nee, we hebben het over volledige, ouderwetse, goudeerlijke en trotse herensokken tot boven de enkel.

Bye bye, enkelsokjes?

Ze zijn dus weer in de mode. De fabrikanten zijn hierop gedoken en bieden witte herensokken aan met hun bekende logo's. Deze sokkenrevival geeft hen natuurlijk de mogelijkheid om reclame te maken, maar vooral jou de kans om je te onderscheiden. Witte sokken voor heren van Levi's, hoe cool staat dat boven je kleurige basketbalsneakers.

Meerdere paren tegelijk kopen

"Sokken. Soms heb je er veel van, soms weinig". Zoiets schreef een van Nederlands grappigste schrijvers die ons in 2022 verliet: Remco Campert. Hij had gelijk, onze sokkenlades vormden een ware chaos of juist een treurige aanblik. Maar wie eenmaal zo'n oldskool paar lange sokken heeft aangeschaft, wil al snel niet anders meer en slaat aan het variëren. Met witte herensokken van Puma en nog wat andere kleuren kun je weer een tijdje vooruit.

Het is niet gezegd dat op het dragen van korte sokken nu opeens de modepolitie in actie komt. Sterker nog, houd je liever vast aan de no show-look die begin deze eeuw zijn intrede deed, dan bestaan er nog altijd de witte sneakersokken.

Witte sokken voor heren, hoe combineren?

Maar wie wil er nog korte sokjes dragen als hij dit aanbod ziet? De nieuwe modellen nodigen bovendien uit tot eindeloos avontuurlijke combinaties. Onder je korte broek in de zomer zijn het nu juist de witte sokken voor heren waarmee je in het oog springt. Je weet het nu, dus neem een voorsprong op de rest!

Niet alleen sportieve exemplaren worden tot halverwege de kuit gedragen, ook nette/zakelijke sokken voor heren mogen weer shinen. Onder je pantalon zijn het ware eyecatchers. Druk links in beeld op een kleur-knop (blauwtinten bijvoorbeeld) en bekijk onze herensokken in blauw, van merken als JACK & JONES, Xtreme, Marcmarcs, Apollo, ga maar los!

STAY UPDATED

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en we houden je op de hoogte van de nieuwste collecties, toffe acties en nog zoveel meer.